Tips & erbjudande


Klippkort på 5 ggr och presentkort att ge bort
kärlek
Att hjärtat slår och orkar är en förutsättning för att du ska må bra. Lär dig mer om vad kroppen behöver och vad du bör vara försiktig med.

Ett presentkort från DittNyaLiv är alltid en uppskattad present!


Ring 070-555 22 05 för mer information och för att boka tid eller fyll i kontaktformuläret för att bli kontaktad.

Nyhetsbrev

Här kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Kontrollera att din epostadress blir korrekt så att du säkert får Nyhetsbrevet!

Namn:

E-post:
Prenumerera
Avsluta prenumeration
Färgglad pasta

Tjänster

Det finns mycket du kan göra för att må bättre! Förändringar i de vardagliga små valen är ett sätt! Det absolut viktigaste är dock att du har bestämt dig för en förändring och är villig att satsa minst tre månader på en förändring!

Personlig konsultation

Vill du få hjälp att få ordning på din kost och ditt välmående kan personliga råd från en diplomerad kostrådgivare hjälpa dig att nå dina mål. Nedan ser du exempel på vad jag kan hjälpa dig med. Paketpris vid köp av tre konsultationer.

Vikten av att äta rätt vid träning

Du som tränar vill naturligtvis gärna ha resultat av din träning. Jag hjälper dig med tips om kost i samband med träning för att du ska orka, prestera och må bättre.

Mer energi

Detta passar för dig som känner dig trött och hängig, som kanske sover på soffan på eftermiddagen/kvällen och som vill få din energi tillbaka.

Kostråd för diabetiker typ 1 och typ 2

För dig som vill få ett jämnare blodsocker och minska risken för hypoglykemi (lågt blodsocker).

Högt blodtryck och/eller höga kolesterolvärden?

Då är det extra viktigt att ändra livsstil för ett längre liv! Här får du råd hur du kan sänka blodtryck och kolesterolvärden med vanlig mat och motion.

Bli av med ditt sötsug

För dig som har bestämt dig för att sluta äta sötsaker, men som inte riktigt vet hur det ska gå till.

Kostråd till familjer med runda barn

Riktar sig till alla som har runda barn och som bestämt sig för att göra en förändring som gör att hela familjen mår bra.

Äter du för mycket, men samtidigt för lite?

Många gånger är det svårt att äta tillräckligt lite av en varierad kost utan att öka i vikt men ändå få i sig tillräckligt med näring för att kroppen ska må bra. Vi äter mer mat än vad vi behöver, men för lite av den mat som vi behöver. Jag hjälper dig att hitta produkter som ger kroppen rätt näring i rätt balans.

Klassisk svensk massage

Massagen stimulerar blodcirkulationen vilket tillför vävnader näring och syre. Genom ökad blodcirkulation transporteras dessutom koldioxid och andra restslaggprodukter bort från kroppens vävnader. Muskelmassagen gör musklerna smidiga och mer elastiska samt motverkar och minskar den bindväv som alltid bildas i skadade och orörliga muskler.
Regelbunden massage håller stelhet och smärta borta!

Terapeutisk massage

En terapeutisk, (behandlande) massage innebär att vi jobbar med ett problemområde som du har. Det kan vara spända axlar, en ond punkt mellan skulderbladen, trötthet i ländryggen, spänningshuvudvärk m.m. Vi lägger upp ett behandlingsprogram med hemövningar. Den terapeutiska massagen är särskilt lämplig vid smärttillstånd, minskad rörlighet och skador i rörelseapparaten. Läkningen påskyndas, rörligheten återvinns och rehabiliteringstiden förkortas.

Färdiga konsultationspaket

Näringslära-grunderna

För dig som har vill veta varför det är så viktigt för kroppen att få i sig olika näringsämnen och vad som händer om du inte får i dig tillräckligt. Bra kunskap att ha när när du lagar mat och för att kunna sålla i tidningsartiklar om nya dieter.

Mätning av kroppssammansättningen - vikten berättar inte allt!

Allt fett syns inte på utsidan men har påverkan på din hälsa på sikt. Genom att mäta kroppsfettet ser vi om du har mer eller mindre kroppsfett än vad som är hälsosamt. Vi mäter även muskelmassa, vattenmängd, benmineral, basal förbränning, fysisk status och din egentliga ålder.

Mätning av blodtryck

Högt blodtryck indikerar att ditt hjärta får jobba jättehårt för att pumpa runt blodet i din kropp. Det är inte bra för din hälsa på sikt och du bör se över din livsstil. Det finns enkla knep i vardagen för att minska blodtrycket och det går att göra mycket med kosten.

« till snabblänkar


Företagstjänster

Hälsoanalys

Hur mår de anställda? Vill ni öka välbefinnandet och minska sjukskrivningarna hos personalen? Erbjud var och en att göra en hälsoanalys, en kroppsmätning och en coach som hjälper dem att nå sina mål. Jag kommer ut till ert företag.

Föreläsningar

Föreläsningar inom temat kost och hälsa. Ämnen kan t ex vara: Att göra rätt val i vardagen; Kost och Motion; Viktminskning; Glykemiskt Index.

Massage

Erbjud personalen massage under arbetstid, för minskad stress, ökad trivsel och färre sjukdagar. Vi kommer ut till er arbetsplats. Pga skada erbjuder DittNyaLiv inte massage tills vidare. Hör av er om ni vill ha tips er om andra bra massöer.

« till snabblänkar