Tips & erbjudande


Klippkort på 5 ggr och presentkort att ge bort
kärlek
Att hjärtat slår och orkar är en förutsättning för att du ska må bra. Lär dig mer om vad kroppen behöver och vad du bör vara försiktig med.

Ett presentkort från DittNyaLiv är alltid en uppskattad present!


Ring 070-555 22 05 för mer information och för att boka tid eller fyll i kontaktformuläret för att bli kontaktad.

Nyhetsbrev

Här kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Kontrollera att din epostadress blir korrekt så att du säkert får Nyhetsbrevet!

Namn:

E-post:
Prenumerera
Avsluta prenumeration
Bröd

Om företaget

Verksamheten startade officiellt den 10 april 2007 men förberedelserna inleddes i oktober 2005. Företaget skapades utifrån ett brinnande intresse att kunna göra en skillnad i andra människors liv. Kundvård är nummer ett och alla får så mycket personligt stöd som de behöver.

Annika och Niklas Rudemo

Företaget drivs av mig, Annika Rudemo. Min man Niklas stödjer mig i verksamheten. DittNyaLiv har inga anställda men samarbetar med olika partners. Jag är utbildad kostrådgivare och diplomerad från Pauluns näringscenter. Jag är även av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör och diplomerad massageterapeut. Mitt intresse för kropp och kost har följt mig genom nästan hela livet och medfört att jag införskaffat stor kunskap i dessa ämnen. Som kostrådgivare är jag även ute på företag och hos idrottsföreningar och föreläser om kost, hälsa, träning och stress. DittNyaLiv sponsrar Älvsjö AIK.

DittNyaLiv vänder sig till både privatpersoner och företag som vill förstå hur de kan göra små ändringar i vardagen enkelt och få stora hälsoeffekter på sikt. Jag arbetar lokalt och i hela Sverige om det gäller större uppdrag.
Det viktigaste är att ha nöjda kunder och därför har jag nöjd-kund-garanti på alla produkter.